Shopping =)

Hejsan!
Min dag var superbra!!!!!
Sjöjden var superkul. Jag, Ellen och Julia gör byxor. och med tygbitarna som blev över när vi klippte så gjorde vi hårband, armband, slipsar och massor med annat. Hamodi, Oscar H och Rickard P hade på sig alla saker som vi gjorde. Hahahaha. Det såg skitroligt ut!!!  Vi hade det tillochmed vid maten!

Efter skolan så cyklade jag hem direkt och bytte byxor till jeans. Sen sprang jag upp till busshål platsen. Där satt redan Gréta och väntade. Efter en liten stund kom Ellen. Sen hoppade vi på bussen. Och vid nästa busshålplats stog Matilda och väntade. När vi kom till stan så gick vi till Wanez Coffie. Där tog vi några bilder (jag lägger in dom senare idag) och åt kladdkaka. Fast Ellen tog en smörgås.
Sen gick vi till Lagerhus. Där köpte vi en present till Matilda. Sen shoppade vi ganska mycket. När vi var på H&M för Matilda skulle köpa jeans. När hon kom ut ur provhytten så sträckte vi fram påsen med tuggumi i till henne och sa grattis. Hon blev väldigt chockad. Sen shoppade vi lite till. Och sen skulle Ellen gå och klippa sig. Men jag, Gréta och Matilda Fortsatte att shoppa. Matilda köpte en jätte fin ny skolväska. Den är rosa och jätte fin. Sen tog vi bussen hem. Och nu sitter jag och lyssnar på Britney Spears radar, Beyoncé sweet dreams, Green Day 21 guns och Lady Gaga paparazzi.

//Mimmi <3


Kommentarer
Postat av: Gréta

bästa dagen =)

2009-09-04 @ 18:29:34
URL: http://icelandgirl.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0